O nama

Dobro došli u agenciju za internet marketing i prodaju.

Naši glavni partneri su izdavačke kuće, proizvođači sredstava za čišćenje i dezinfekciju prostora i ljudi te zaštitne opreme i promo artikala. Baza naših klijenata kreće od ugostiteljstva, banaka, industrije, vrtića,  škola,…

Tko smo

Naše putovanje započinje 2012. godine i od tad uspješno poslujemo profilirajući se na tržištu kao telemarketing agencija koja klijentima nudi korak više – mi klijentima dajemo zamah i zalet za izlazak iz labirinta loših poslovnih rezultata. Izađimo zajedno iz krize nastale pandemijom.

Naša misija

Biti najpouzdaniji prodajni i marketinški partner u HR.

Predani izvrsnosti s ciljem da osiguramo najbolje korisničko iskustvo našim partnerima i klijentima.

Što radimo

Naš proces rada

Sustav

Sustav za upravljanje bazama klijenata, evidentiranje rezultata poziva i snimanje dolaznih i odlaznih poziva.

Prilagodba

Edukacija prodajnih savjetnika i prilagodba sustava za svaki zadatak sukladno potrebama i željama partnera. 

Vaše potrebe

Preuzimanje viška upita klijenata tijekom vršnog opterećenja ili za vrijeme dok Vaš pozivni centar ne radi. Ako nemat vlastiti CC mi možemo biti Vaš kontaktni centar!!!

Analiza

Izvještaji za klijenta o uspješnosti realizacije postavljenih ciljeva i zadataka na tjednoj bazi i češće po potrebi ili na zahtjev.

Sto-radimo O nama

Zašto izabrati nas?

Mi smo ambiciozna tvrtka koja s veseljem prihvaća nove izazove. Ponosimo se širokim spektrom usluga koje možemo pružiti kroz kontaktni centar ali i naše znanje o internet marketingu što potvrđuje i naša dugogodišnja suradnja s poslovnim partnerima.

Kontaktni centri se nalaze u Zagrebu (Velesajam) i Đurđevcu (Poduzetnički inkubator) i kapaciteta su do 30 prodajnih savjetnika u jednoj smjeni. 

Pružamo podršku 24/7/365 dana u godini od zaprimanja upita, SOS poziva, rješavanja upita, prodaje, istraživanja tržišta,…

Savjetnici su iskusni, ciljano educirani, pod stručnim su vodstvom voditelja pozivnog centra i sustava koji parati njihovu učinkovitost. Korištenje baze znanja, mjerenje učinkovitosti i statistički pregledi rada savjetnika.

Vođenje i održavanje vlastitog kontaktnog centra zahtjevan je posao koji oduzima puno dragocjenog vremena. Najmom naše usluge partner dobiva vrijeme za svoju osnovnu djelatnost i time rasterećuje zaposlene, koji se mogu posvetiti svojim primarnim zadacima.


Optimizirano radno vrijeme, baze podataka, troškovi savjetnika, uredskog prostora, informatičke opreme i edukacije djelatnika imamo pripremljeno za Vas. Što za Vas znači znatno nižu cijenu po kontaktu. U odnosu krenete sami kreirati vlastiti kontaktni centar.

Danas je Internet marketing i prodaja postao zahtjevan posao jer svi žele biti prvi viđeni i najzastupljeniji kako na društvenim mrežama tako i u tražilicama. Zato prepustite to ljudima koji znaju.

Contact plus u brojka

Što smo do sada realizirali.

1 K+
Zadovoljnih kupaca
1 +
Realiziranih projekata
1 K+
Poslanih newslettera
1 M+
Odlaznih poziva

Želite li započeti novi projekt sa nam?

Kontaktirajte nas i dogovorite sastanak još danas.

Scroll to Top
Verified by MonsterInsights