fbpx

O nama

Dobro došli u agenciju za telemarketing i prodaju.

Naši glavni partneri su izdavačke kuće, proizvođači sredstava za čišćenje i dezinfekciju prostora i ljudi te zaštitne opreme i promo artikala. Baza naših klijenata kreće od ugostiteljstva, banaka, industrije, vrtića,  škola,…

Who Are We

Naše putovanje započinje 2012. godine i od tad uspješno poslujemo profilirajući se na tržištu kao telemarketing agencija koja klijentima nudi korak više – mi klijentima dajemo zamah i zalet za izlazak iz labirinta loših poslovnih rezultata. Izađimo zajedno iz krize nastale pandemijom.

Our Mission

Biti najpouzdaniji prodajni i marketinški partner u HR.

Predani izvrsnosti s ciljem da osiguramo najbolje korisničko iskustvo našim partnerima i klijentima.

What We Do

Our Process

thumb-4 About

Feature One

Sustav za upravljanje bazama klijenata, evidentiranje rezultata poziva i snimanje dolaznih i odlaznih poziva.

thumb-3 About

Feature Two

Edukacija prodajnih savjetnika i prilagodba sustava za svaki zadatak sukladno potrebama i željama partnera. 

thumb-2 About

Feature Three

Preuzimanje viška upita klijenata tijekom vršnog opterećenja ili za vrijeme dok Vaš pozivni centar ne radi. 

thumb-1 About

Feature Four

Izvještaji za klijenta o uspješnosti realizacije postavljenih ciljeva i zadataka na tjednoj bazi i češće po potrebi ili na zahtjev.

Sto-radimo About

Why Choose Us?

Mi smo ambiciozna tvrtka koja s veseljem prihvaća nove izazove. Ponosimo se širokim spektrom usluga koje možemo pružiti kroz kontaktni centar ali i naše znanje o internet marketingu što potvrđuje i naša dugogodišnja suradnja s poslovnim partnerima.

Kontaktni centri se nalaze u Zagrebu (Velesajam) i Đurđevcu (Poduzetnički inkubator) i kapaciteta su do 30 prodajnih savjetnika u jednoj smjeni. 

Pružamo podršku 24/7/365 dana u godini od zaprimanja upita, SOS poziva, rješavanja upita, prodaje, istraživanja tržišta,…

Savjetnici su iskusni, ciljano educirani, pod stručnim su vodstvom voditelja pozivnog centra i sustava koji parati njihovu učinkovitost. Korištenje baze znanja, mjerenje učinkovitosti i statistički pregledi rada savjetnika.

Vođenje i održavanje vlastitog kontaktnog centra zahtjevan je posao koji oduzima puno dragocjenog vremena. Najmom naše usluge partner dobiva vrijeme za svoju osnovnu djelatnost i time rasterećuje zaposlene, koji se mogu posvetiti svojim primarnim zadacima.


Optimizirano radno vrijeme, baze podataka, troškovi savjetnika, uredskog prostora, informatičke opreme i edukacije djelatnika imamo pripremljeno za Vas. Što za Vas znači znatno nižu cijenu po kontaktu. U odnosu krenete sami kreirati vlastiti kontaktni centar.

Danas je Internet marketing i prodaja postao zahtjevan posao jer svi žele biti prvi viđeni i najzastupljeniji kako na društvenim mrežama tako i u tražilicama. Zato prepustite to ljudima koji znaju.

Contact plus u brojka

Što smo do sada realizirali.

1 K+
Zadovoljnih kupaca
1 +
Realiziranih projekata
1 K+
Poslanih newslettera
1 M+
Odlaznih poziva

Želite li započeti novi projekt sa nam?

Kontaktirajte nas i dogovorite sastanak još danas.